Κατέβασε τη συνταγή: 

συνταγή

 

ΚΡΕΜΑ   ΠΑΤΙΣΕΡΙ   ΚΡΥΑ

ΥΛΙΚΑ

Ø     380-400 gr μίγμα για κρέμα πατισερί

Ø     1000 gr / 1 lt κρύο νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζετε το κρύο νερό στον κάδο του μίξερ, σε χαμηλή ταχύτητα, και ρίχνετε σταδιακά το μίγμα. Μετά το 1ο λεπτό αυξάνεται την ταχύτητα για ακόμα 5 λεπτά. Απογειώνετε το αποτέλεσμα προσθέτοντας σαντιγί (ώστε να γίνει πιο αφράτη) και αφήνοντας την έτοιμη κρέμα για ακόμα 20 λεπτά στο ψυγείο. Η πατισερί σας είναι έτοιμη…!!! Καλή επιτυχία.

κωδικοί Sweet Shopping Therapy:

 

Ø     Μίγμα κρέμας πατισερί (G-EX4070)

Ø     Σαντιγύ φυτική 1lt (G-H7999901)