συνταγή
ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΚΡΥΑ
ΥΛΙΚΑ
Ø 380-400 gr μίγμα για κρέμα πατισερί
Ø 1000 gr / 1 lt κρύο νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε το κρύο νερό στον κάδο του μίξερ, σε χαμηλή ταχύτητα, και ρίχνετε σταδιακά το μίγμα. Μετά το 1ο λεπτό αυξάνεται την ταχύτητα για ακόμα 5 λεπτά. Απογειώνετε το αποτέλεσμα προσθέτοντας σαντιγί (ώστε να γίνει πιο αφράτη) και αφήνοντας την έτοιμη κρέμα για ακόμα 20 λεπτά στο ψυγείο. Η πατισερί σας είναι έτοιμη…!!! Καλή επιτυχία.
κωδικοί Sweet Shopping Therapy:
Ø Μίγμα κρέμας πατισερί (G-EX4070)
Ø Σαντιγύ φυτική 1lt (G-H7999901)