συνταγή
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
ΒΑΝΙΛΙΑ
ΥΛΙΚΑ
Ø 400 gr μίγμα για παντεσπάνι βανίλια
Ø 240 gr αυγά (περίπου 5)
Ø 80 gr νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στον κάδο του μίξερ, ρίχνετε πρώτα το μισό νερό, τα αυγά και το μίγμα και ανακατεύετε για 1 λεπτό σε χαμηλή ταχύτητα. Στη συνέχεια καθαρίζετε τα τοιχώματα του κάδου και αυξάνετε την ταχύτητα (μέγιστη) για ακόμα 6 λεπτά. Έπειτα ρίχνετε το υπόλοιπο νερό και συνεχίζετε με δυνατή ταχύτητα για ακόμη 1 λεπτό. Τοποθετείστε το μίγμα σε ταψί και ψήνετε στους 180˚C με 200˚C για 40 με 45 λεπτά (οι οδηγίες αυτές είναι ενδεικτικές και ποικίλλουν ανάλογα με τη θερμοκρασία του χώρου και των ιδιοτήτων του φούρνου σας). Το παντεσπάνι είναι έτοιμο… η τούρτα θα γίνει ΥΠΕΡΟΧΗ !!!! Καλή επιτυχία.
κωδικοί Sweet Shopping Therapy: