Κατέβασε τη συνταγή: 

συνταγή

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

ΒΑΝΙΛΙΑ

ΥΛΙΚΑ

Ø     400 gr μίγμα για παντεσπάνι βανίλια

Ø     240 gr αυγά (περίπου 5)

Ø     80 gr νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στον κάδο του μίξερ, ρίχνετε πρώτα το μισό νερό, τα αυγά και το μίγμα και ανακατεύετε για 1 λεπτό σε χαμηλή ταχύτητα. Στη συνέχεια καθαρίζετε τα τοιχώματα του κάδου και αυξάνετε την ταχύτητα (μέγιστη) για ακόμα 6 λεπτά. Έπειτα ρίχνετε το υπόλοιπο νερό και συνεχίζετε με δυνατή ταχύτητα για ακόμη 1 λεπτό. Τοποθετείστε το μίγμα σε ταψί και ψήνετε στους 180˚C με 200˚C για 40 με 45 λεπτά (οι οδηγίες αυτές είναι ενδεικτικές και ποικίλλουν ανάλογα με τη θερμοκρασία του χώρου και των ιδιοτήτων του φούρνου σας). Το παντεσπάνι είναι έτοιμο… η τούρτα θα γίνει ΥΠΕΡΟΧΗ !!!! Καλή επιτυχία.

κωδικοί Sweet Shopping Therapy:

 

Ø      Μίγμα για παντεσπάνι βανίλια (OF-004)